Telefon, tablet, notebook akciók és kuponok

Minden ami akciós külföldön: telefonok, tabletek, számítógépek és egyéb tech kütyük

Cubot Max 2 akció a GearBest áruházban
Óriási méretű phablet elérhető áron a Cubottól

Néhány évvel ezelőtt ha valaki azt mondja nekem, hogy a 6 hüvelyknél nagyobb kijelzővel szerelt mobil lesz a trend, kinevettem volna. Pedig idén úgy néz ki nem nagyon akad olyan mobiltelefon, amely ennél kisebb  képernyővel kerülne piacra.

cubotmax2.jpg

A Cubot Max 2 telefon három évvel az első Cubot Max után érkezett a piacra, és  még extrémebb méretű kijelzőt, és természetesen fejlettebb hardvert is kapott: az előlapon egy közel 7 colos (6,8") megjelenítő kapott helyet, amelyet már nehezen tudnánk telefonnak mondani. Igaz a valós mérete a keretnélküli kialakításnak köszönhetően, mégsem akkora, mint mondjuk egy hagyományos tablet: a 173,1 x 81,5 millimétereres készülékház közel 2 centiméterrel rövidebb és 3 centiméterrel keskenyebb, mint egy hagyományos 7 colos táblagép.

Sőt nem is ez az eddig megjelent legnagyobb telefon a világon, hiszen például a népszerű Xiaomi modell, a Xiaomi Mi Max 2 pár centit széltében, hosszában ráver a Cubot termékére, úgy, hogy az "mindössze" csak 6,44 colos kijelzőt kapott.

cubotmax2_kijelzo.jpg

Az 640x1136 pixel felbontású, 6,8 hüvelykes 19:9 képarányú IPS kijelző szinte az egész előlapot elfoglalja, mindössze a jobb felső sarokban találunk egy apró kivágást, ahol a 8 megapixeles előlapi kamerát találjuk. A védelemről a Corning cég Gorilla Glass 5 üvege gondoskodik, így a kisebb esésektől, karcoktól biztosan nem kell félteni a Max 2-t.

A hátlap alatt a MediaTek 12 nanométeres gyártással készült nyolcmagos MT6762 (Helio P22) processzort kapta, 4 GB memória és 64 GB, bővíthető tárhely társaságában. A grafikus feladatokért a PowerVR GE8320 felelős.

A nagy kijelzőhöz szerencsére nagy akkumulátor is párosul, az 5000mAh-s telep a gyártó adatai szerint 8 órányi játékra, vagy 15 óra videózásra, vagy 200 óra zenehallgatásra elegendő.

cubotmax2_akkumulator.jpg

A Cubot Max 2 két színváltozatban elérhető: fekete és a manapság nagy népszerűségnek örvendő twilight színekben. A készülék ára bevezető akcióban jelenleg 149,99 dollár, ez 42 ezer Forintnak felel meg.

Az alábbi oldalon megvásárolható a termék, és EU Priority Line szállítást választva garantáltan ÁFA és vámmentesen érkezik hazánkba.

A Cubot Max 2 megvásárolható itt: CUBOT MAX 2 vásárlás

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldi-telefon-akciok.blog.hu/api/trackback/id/tr3014746343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Telefon, tablet, notebook akciók és kuponok

Oldalunkon a legjobb külföldi ajánlatokat igyekszünk összeválogatni hétről hétre, napról napra. A legfrissebb akciók, kuponok egy helyen

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása