Telefon, tablet, notebook akciók és kuponok

Minden ami akciós külföldön: telefonok, tabletek, számítógépek és egyéb tech kütyük

Umidigi F1 Play mobiltelefon akció
Szerezd meg féláron a 48MP-es fényképezővel szerelt Umidigi telefont

Az Umidigi már régóta jelen van az okostelefon piacon, és igyekszik egyre jobb és jobb készülékeket kiadni a kezéből. Legutóbb az Umidigi F1 jelent meg, mely Helio P60-as rendszerchippel és 4/128GB memóriapárossal került a boltok virtuális polcaira. A vásárlóközönség le is csapott a mobilokra, köszönhetően jó ár-érték arányának.

Az Umidigi F1 Play telefon a hetekben jelent meg, és több üzletből is rendelhető már. A hardver szinte ugyanaz, mint az elődnél, viszont a hátlapi kamera sokat fejlődött. 

umidigif1play.jpg

Az F1 Play-nél ugyanazt a technológiát használták fel, mint amit a Xiaomi, több telefonjánál (pl. Xiaomi Redmi Note 7). A 48 MP hátlapi főkamera kiváló fotókat készít akár gyengébb fényviszonyok között is, köszönhetően a 4 az 1-ben pixel technológiának. A készülék algoritmusa több pixel adatból "gyúrja" össze a végső képpontokat, melynek köszönhetően kevésbé zajos fényképeket kapunk.

 umidigif1play_48mp_kamera.jpg

A 6,3 colos kijelző Full HD+ felbontású, és szinte az egész előlapot elfoglalja, mindössze egy vízcsepp szerű bevágást találunk a felső részen. 

A hátlap alatti akkumulátor mérete 5150 mAh, amely ebben az árkategóriában átlagon felüli. Az energiatakarékos MediaTek Helio P60-nak köszönhetően egy napot komolyabb használat mellett is könnyedén kibír a mobiltelefon, visszafogottabb használattal pedig akár 2-3 napig sem kell töltőért nyúlnunk. Lemerülést követően a 18W-os gyorstöltő nagyon hamar 100%-ra tölti a nagyméretű akkumulátort.

További kiemelkedő funkciók, paraméterek: kétsávos WiFi, teljes 4G LTE támogatás, gyári Android 9 Pie, NFC támogatás.

Az UmiDigi F1 Play mobiltelefont most ráadásul jóval olcsóbban lehet megrendelni, mint az eredeti ára. A 199,99 dolláros árat (~57 ezer Forint) egy kis szerencsével meg is felezhetjük, azaz így kb. 28 ezer Forintért megkaphatjuk. Ehhez nem kell mást tenni, mint minden nap próbálkozni a következő kuponkóddal 12:00 környékén a GearBest oldalán: GPMPUMIF1. 2019. április 14-ig a napi első 5 vásárló kaphatja meg féláron a telefont, így gyorsnak, de leginkább szerencsésnek kell lenni.

Az akció itt érhető el: 

Több üzletben is elérhető az akció, így választhatunk melyik bolt szimpatikus számunkra. 

umidigif1play_akcio.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldi-telefon-akciok.blog.hu/api/trackback/id/tr9814760248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Telefon, tablet, notebook akciók és kuponok

Oldalunkon a legjobb külföldi ajánlatokat igyekszünk összeválogatni hétről hétre, napról napra. A legfrissebb akciók, kuponok egy helyen

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása