Telefon, tablet, notebook akciók és kuponok

Minden ami akciós külföldön: telefonok, tabletek, számítógépek és egyéb tech kütyük

Húsvéti vegyes akciók és kuponkódok

Mai cikkünkben rengeteg akciót és kupont hoztunk el nektek. A kuponok között találtok népszerű Xiaomi termékeket és más egyéb telefonokat is, illetve megtalálhatjátok az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező Xiaomi Mi Fimi X8 SE 4K videórögzítésre képes drónt is. Ez utóbbiról hamarosan írni is fogunk egy rövid bemutató cikket, mert úgy gondoljuk, 100 ezer Forint környékén jelenleg ez a legjobb vétel a drónok között.

A telefon kuponok között megtalálhatjátok a Xiaomi tavalyi sikertermékét a Pocophone F1 telefont, mind a 64GB-os, mind a 128 GB-os változatot. A régebbi készülékek közül a Redmi Note 6 Pro, a Xiaomi Mi 8 és Mi Note 3 is szerepel a kuponok között, míg az újabbak közül a Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 SE telefonok találhatóak meg. 

lenovo_z5s.jpg

A Lenovo Z5s nemzetközi verziója is kiváló áron rendelhető most a megfelelő kupon ellenében. A három hátlapi kamerával szerelt mobiltelefon jó választás lehet az Mi 8 SE telefonnal szemben, hiszen szinte ugyanazt tudja, csak nemzetközi 4G támogatással.

A kuponkódokat és a linkeket itt találjátok:

mi-fimi-x8-se.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldi-telefon-akciok.blog.hu/api/trackback/id/tr4314781472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Telefon, tablet, notebook akciók és kuponok

Oldalunkon a legjobb külföldi ajánlatokat igyekszünk összeválogatni hétről hétre, napról napra. A legfrissebb akciók, kuponok egy helyen

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása